Siste utvikling - Råstølen Park

I populære Råstølen Park har vi ennå noen flotte ledige leiligheter!

Det siste byggetrinnet ble ferdigstilt i desember 2018, så disse leilighetene står klare til innflytning nå.

Visning:

 

Prosjektet:
Råstølen Park består av til sammen 281 eierleiligheter fordelt på 7 bygg, med 5 byggetrinn. Byggetrinn 5 er siste byggetrinn i prosjektet og går over ett bygg -Hus GH. Huset, som inneholder 85 leiligheter og næringsareal i 1.etasje, går over 6/7 etasjer og har takterrasse på den delen som kun har 6 etasjer. Prosjektet anlegges med felles garasjekjeller hvor majoriteten av boligene har 1 stk parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Alle oppganger er tilknyttet heis og har adkomst direkte via garasjekjeller. Leilighetene leveres nøkkelferdige med en variert miks av gode 2-roms til romslige 3-roms leiligheter tilpasset en variert beboersammensetning. Alle med balkong eller terrasse.

 

Siste trinn:
Dette siste bygget i Råstølen Park ligger fint eksponert langs en eksisterende gammel allé, og har derfor et litt annerledes uttrykk enn byggene som ligger langs bybanetraseen. Dette skal være allé bygget med vinduer fra gulv til tak og balkonger med spilerekkverk med utsikt til de grønne omgivelsene. Fasaden mot alléen har balkonger som er plassert med mye luft imellom for å gi plass til trærne. Balkongene har variert utforming som gir spill og relieff i fasaden og samtidig et særpreg når man ankommer stedet. Det er lagt vekt på lyse, hvite fasader i kombinasjon med trespiler under balkonger og ved inngangspartier. En robust og mørk fasade i bunn gir et urbant uttrykk mot gaten og står i kontrast til de lyse balkongene i toppen. Til sammen blir dette en materialpalett som både har referanser til det urbane og det naturlige.

Din perfekte leilighet

Her har Skanska bygget 281 nye leiligheter.

I Råstølen Park vil vi kunne tilby en rekke forskjellige typer leiligheter, fra 2-roms på ca. 42 kvm til 4-roms på opptil ca. 128 kvm, med priser fra 2 250 000 til 7 100 000 NOK.

Se leiligheter i trinn 5 her!